På Fredells i Sickla har du tillgång till över 26 000 lagerförda artiklar! Butiken i Knivsta har ca 5 000 lagerförda artiklar, med möjlighet att beställa hem artiklar från Sickla. Vi erbjuder produkter från många välkända varumärken och i vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för bygget - oavsett storlek på projektet! 

 

Vill du ha mer information om våra produkter? Mejla oss gärna på info@fredells.com eller ring oss, växeln når du på 08-723 47 00. Du kan också ringa direkt till avdelningarna. Kontaktuppgifter hittar du under flik Varuhuset och sedan respektive avdelning.
 
 

Populära produkter:


Värmeloggs

Södra. Värmeloggs är ett smidigt och bekvämt alternativ till ved som ger en jämn och skön värme 12 st värmeloggs, ca 10 kg. Energiinnehåll 4,7 MWh/ton.

29:90:-

Björkved

Björkved är i regel det bästa valet av ved, det är ett mycket tätt trädslag, vilket gör att det brinner länge.

Köp 3 för 149:-!

59:90:-
/säck

Brädgård

I vår brädgård hittar du alla möjliga olika trävaror. Våra medarbetare hjälper dig gärna att hitta rätt och tipsa dig om vilket virke du behöver till ditt byggprojekt. Vi sågar självklart till virket om det behövs.

Byggvaror

Vilken byggvara är du på jakt efter? Intill brädgården hittar du Byggshoppen där vi har en mängd byggvaror. Till exempel är det där du hittar gipsskivor, plywood, MDF, komplett sortiment av fönster, dörrar, portar, lister och andra snickerier.

Järn

På vår välsorterade järnavdelning kan du välja mellan flertalet maskiner, verktyg, spik och skruv. Vi har också ett stort utbud av beslag, krokar och knoppar. Våra kompetenta medarbetare hjälper dig med allt du behöver veta om dessa produkter.

Tomt & Trädgård

Vi har det mesta för tomt och trädgård: utegrillar, terrassvärmare och trädgårdsredskap för sommaren och snöslungor, skyfflar och mycket mer för vintersäsongen. Vill du veta mer om dessa produkter kontaktar du järnavdelningen.

Färg & Tapet

Vill du göra om hemma, förnya med tapeter eller färg? Eller är det så att det är dags att måla om huset, olja terrassen eller utemöblerna framöver? Du hittar allt hos oss - färgen, oljorna och verktygen med mycket mera. Fråga gärna medarbetarna på färgavdelningen om råd.

Golv & Mattor

Ljusa golv, mörka golv, lättskötta golv, gedigna trägolv - vi har ett brett utbud av golv helt enkelt. Och mattor i en mängd olika utföranden och färger som du kan beställa i önskade mått.

Badrum & VVS

Bilden visar ett av våra snygga utställningsbadrum, kom till badrumsavdelningen och upplev ännu fler! Förutom att vi säljer allt till badrum, duschar, kakel och klinker, badrumsinredning och mer som hör badrum till, kan vi hjälpa dig med renoveringen av ditt badrum. Läs mer här om tjänsten Levererat & Monterat Badrum

El & Belysning

Moderna taklampor och golvlampor är några av de produkter du hittar på vår el- och belysningsavdelning. Vi har också belysning för utomhusbruk, miljövänliga alternativ som solcellslampor. Passa på att bunkra upp med ljuskällor till dina lampor hemma - dom hittar du på belysningsavdelningen.

Förvaring & Inredning

Tänk dig en walk-in-closet hemma! Vi har allt du behöver för att bygga den. Eller ett mindre klädförvaringsskåp. Eller om du vill bygga en hel vägg med olika lådor, korgar och upphängningsanordningar för att få bättre ordning hemma. Är du det minsta osäker på hur du ska gå tillväga - fråga våra medarbetare på inredningsavdelningen!

Kök

Välkommen in till vår stiliga köksavdelning längst ned till höger i varuhuset, njut och hämta inspiration i våra utställningskök. Vår tjänst Levererat & Monterat Kök går ut på att hjälpa dig att bygga ditt nya kök (eller renovera ditt gamla). Du hittar också en massa fina köksredskap från välkända varumärken intill utställningarna.

Fredells Kampanjer

Våra aktuella kampanjprodukter hittar du här. I varuhusen kan du också hitta tillfälliga specialerbjudanden.

Ett urval av våra leverantörer

  • <