Betala som det passar dig bäst

Vi erbjuder våra kunder flera olika betalningssätt.

 

Kassa/varuutlämning

Kassan: 08-723 47 31. Varuutlämningen: 08-723 47 24

 

Kontant

Vi tar emot kontant betalning och alla vanliga konto- och betalkort som Visa, Mastercard, American Express, Diners och Finax. Observera att du måste kunna uppvisa giltig legitimation vid betalning med kreditkort från Diners eller American Express eftersom identifiering med PIN-kod inte är möjlig med det system vi idag använder.

 

Faktura

Det finns även möjlighet att betala mot faktura. Ansökningsblanketter för fakturabetalning finns att hämta i informationsdisken vid huvudentrén eller ladda ner och skriva ut här. Vid ansökan sker sedvanlig kreditkontroll. Fakturabetalning är ett alternativ för både företag och privatpersoner.

 

Delbetalning

I samarbete med Resurs Bank erbjuder Fredells delbetalning med förmånliga villkor. Du kan välja upp till 24 månaders delbetalning helt räntefritt. Du får även 3 % i bonus med fredellskortet. Information om månadsbetalning finns på samtliga avdelningar i varuhuset och vid informationsdisken i entrén.

Vill du ha vårt informationsblad om delbetalning hittar du det här

Fråga gärna om betalningsalternativ så berättar vi mer.

 

Öppet köp

Vi erbjuder öppet köp i 100 dagar mot uppvisande av kvitto. Öppet köp gäller ordinarie sortiment, men inte beställningsvaror, öppnade förpackningar eller kapade skivor.

 

Återköp

Returer hanteras i informationsdisken vid entrén. Glöm inte att ta med kvittot!

 

Omhändertaget / Upphittat

Omhändertagna ägodelar förvaras i informationen. Kontakta oss på nedanstående nummer. Upphittade varor redovisas av kassapersonalen. Glöm inte att  ta med kvitto så att du kan styrka ditt köp. Ring så undersöker vi om vi hittat det du söker.

 

Förslagslåda

I anslutning till informationsdisken vid huvudentrén  finns en förslagslåda där vi gärna tar emot dina synpunkter på Fredells. Om du vill ge ris eller ros, om du saknar någon produkt i sortimentet eller om du har något annat du vill berätta, är du välkommen att göra det via förslagslådan.

 

Varuutlämning

Beställda varor hämtas i vår varuutlämning. Vi aviserar alltid per SMS eller telefon när dina varor finns för avhämntning. Glöm inte ta med ordernummer och kvitto som styrker betalning. Om du har skrymmande varor kan du även hyra släp av oss (kostnadsfritt för medlemmar i kundklubben) som står redo i samband med ditt besök. För att vara säker på att det finns ledigt släp, kontakta oss i varuutlämningen på telefonnummer 08-723 47 24.

Vi hjälper till!

Fredells Sickla

Öppettider varuhuset:

Måndag - Fredag 
06.00 - 19.00

Lördag            
09.00 - 17.00

Söndag           
09.00 - 17.00      

 

Växel: 

Telefon: 08-723 47 00

Växelns öppettider är vardagar 07.00-17.00. Övrig tid kan du nå varuhusets avdelningar direkt, här.

E-post: info@fredells.com

Hitta till oss, klicka här.
 

 

Fredells Knivsta

För öppettider och mer info om Fredells Knivsta, klicka här.
 

Hitta oss på facebook

Ett urval av våra leverantörer

  • <