Då du handlat hos oss och behöver hjälp med att få hem varorna, hjälper vi självklart till. Vi har två olika typer av hemleverans-tjänster. Har du plockat varor i butiken som du vill ha hem, kan du boka leverans med Bring. Har du handlat mycket och kanske även vill få hem beställningsvaror, så kör vi ut det med egna lastbilar.

 

Hemleverans med Bring

Om du plockat ihop dina varor själv (max 500 kg eller 3 kubikmeter) kan du boka hemleverans med Bring i Varuutlämningen. De hanterar allt material förutom virke; plankor, brädor och reglar.

Se prislista och mer information här.

 

Hemleverans med Fredells Transporttjänster

 
Har du handlat mycket och stora saker, kanske beställningsvaror? Då kör vi ut dina varor i våra egna lastbilar. Bor du inom Storstockholmsområdet är kostnaden för hemtransport från 869:- och då kan du få en lastbil fylld med varor levererat. Avlastning sker i anslutning till bilen.
 
Vill du ha hjälp att bära in varorna kostar det 1500:-/timme (två personer).
 
Priset är inklusive moms.
 

 

När kan jag få mina varor levererade?

Vi erbjuder leverans vardagar fram till kl 18.00 och lördagar mellan kl 07.00 - 12.00. Vi levererar gärna på lördagar förutsatt att bokningen är gjord senast torsdag kl 15.00.

Villa/ radhusfastighet: Hemtransport med lastbil med kran (avlyft på din tomt med lastbilskranens normala räckvidd) alternativt lastbil med bakgavellyft (godset avställt vid lastbil). 

Lägenhet i flerbostadshus: Hemtransport med lastbil med kran (avlyft så nära fastighetens entrédörr som är möjligt) alternativt lastbil med bakgavellyft (godset avställt vid lastbil).

Skärgårdstransport: Kan erbjudas enligt separat offert (lämnas av säljare eller transportkontoret). Vi samarbetar i dessa fall med externa rederier, vilket innebär att det kommer att vara en en avropstid på leveransen.

Övriga transporttjänster: Om du önskar leverans utanför Storstockholm eller är i behov av andra typer av transporttjänster, t ex högt lyft med kran, bred last, helikopterlyft, så hjälper vi gärna till med det också. Ta kontakt med en säljare i varuhuset för en offert.

 

Vi arbetar kontinuerligt med miljö- och trafiksäkerhetsfrågor

På Fredells arbetar vi kontinuerligt med miljö- och trafiksäkerhetsfrågor. Alla chaufförer utbildas fortlöpande i körteknik - utbildningar som bland annat fokuserar på kännedom om miljöpåverkan, förbättringsåtgärder med mera. Vår flotta består av sex egna lastbilar, samtliga har den senaste miljöklassningen. Vi har också alkolås i alla bilar.

Vill du veta mer om våra transporttjänster? Kontakta oss på 08-723 48 20.

 

Vi hjälper till!

Transportavdelningen

Telefon: 08-723 48 20


Hitta oss på facebook

Ett urval av våra leverantörer

  • <